Informatii

Informatii

Tenisul este un sport social, sanatos si amuzant, disponibil tuturor celor interesati de un stil de viata sanatos si de miscare in aer liber. Tenisul reprezinta un exercitiu fizic riguros care ajuta la tonifierea muschilor bratelor si picioarelor si ajuta la controlul greutatii. Spre deosebire de alte activitati fizice, tenisul nu devine niciodata plictisitor, reprezentand o modalitate placuta de activitate fizica regulata.

Orice membru al familiei poate deveni membru "Tenis Club Tivoli", indiferent de nivelul de joc, experienta sau capacitate atletica.

Devenind membru, veti beneficia de numeroase avantaje in cadrul clubului: reducere la serviciile oferite de club,prioritate la rezervari de teren, acces la evenimente sociale si competitii in cadrul clubului, cursuri de tenis cu antrenor personal.

Nu este niciodata prea tarziu sa invatati tenis sau sa va perfectionati jocul. Fie ca doriti sa invatati acest sport sau sa va perfectionati eficienta si forta loviturilor, antrenorii nostri va vor ajuta sa imbunatatiti nivelul de joc, controlul mingii si deplasarea in teren.

In prezent, clubul nostru are peste 100 de membri care pot juca tenis in orice sezon, iarna clubul avand doua terenuri acoperite. In functie de nivelul de pregatire la care se afla, acestia pot participa la competitiile destinate amatorilor, pe diferite nivele de joc, din cadrul clubului si nu numai.